joi, 12 iulie 2012

Ce inseamna SEO?

"SEO=search engine optimization"
sau: ce, cum si cat trebuie sa muncesc pentru a ma vedea cat mai bine motoarele de cautare.
Hai sa detaliem putin.
In primul rand in momentul de fata trebuie luat in calcul ca cel mai tare motor de cautare este google, asa ca e logic ca toata munca depusa ar trebui orientata pentru a gadila google-ul. Si celelalte motoare de cautare: yahoo, bing, etc sunt importante dar sa fim sinceri de cate ori ai cautat cu bing sau de cate ori ai intrat pe yahoo si nu ai accesat decat mail-ul sau nu ai vorbit decat pe messenger. Sa fim sinceri, aproape toata lumea cauta folosing google si acolo trebuie sa apari si tu cu site-ul tau, cu afacerea ta, ...

Cum facem sa ajungem in google?

In primul rand iti adaugi url-ul in google folosind webmaster tools https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?continue=/addurl apoi iti vezi detaliile site-ului cum ar fi traficul, cuvintele cheie, etc asa cum le vede motorul de cautare https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=en. E destul de important sa folosesti aceasta unealta, nu numai sa te inscrii.

Iti inscrii site-ul in cat mai multe directoare posibile atat romanesti cat si straine. Cu cat aceste directoare au pagerank mai mare cu atat mai bine va fi. O sa incercam sa venim cu o lista cu directoare unde merita sa iti bagi site-ul.

Scrii articole si le publici in site-uri ce primesc articole. Asta e o munca mai dificila sa zicem pentru ca majoritatea vor ca articolele sa fie destul de lungi si nu permit sa contina mai mult de 2 linkuri. In cazul siteului http://director-articole-web.blogspot.ro/ nu se pune aceasta problema. Intra pe http://director-articole-web.blogspot.ro/p/cum-publici.html si devino coautor.

Comentarii pe alte bloguri conteaza si ele atata timp cat poti sa lasi un link catre siteul tau (prin nume, adresa site sau chiar un link in comentariu). Mentionam ca linkurile ar trebui facute cu cap. Cuvantul cheie din link trebuie sa se potriveasca cu site-ul tau. Nu e indicat sa pui link cu adresa url a site-ului.
De asemenea atunci cand iti alegi cuvintele cheie ce definesc site-ul tau ar trebui sa faci o mica mare cercetare inainte. Nu vrei sa iti alegi cuvantul chei cu cea mai mare cautare dar nici cu cea mai mica. Poti folosi https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__c=1000000000&__u=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS

Poti folosi programe de ping. Dupa ce iti adaugi un produs, un articol, etc ar fi bine sa folosesti o astfel de unealta. Aici recomand cu placere http://www.pingler.com/827.html

Totusi cel mai important este sa stii cum sa iti scrii un articol. Sa aiba un titlu atractiv, sa aiba meta keywords si meta description de calitate, sa aiba un continut de calitate, etc. Lucrul despre care scrii tu sa fie cautat. Sa nu scrii azi un articol si inca unu peste o luna. Pe scurt sa nu faci lucru de mantuiala.

Vom continua cu amanunte!

1 comentarii:

Keywordjohn spunea...

bani gratis pentru poker asa se scrie un backlink acceptabil catre un site ce ofera bani gartis pe camerele de poker.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Hostgator Coupon Code