Cum publici ?

Ai un articol interesant?

Vrei sa iti faci publicitate ?

Vrei sa iti cresti pagerank-ul ?

Vrei sa scrii ceva si nu ai unde ?

Aici poti sa o faci. Cum?

Lasa un mesaj si vei primi o invitatie sa devii coautor al acestui blog.
Apoi poti publica absolut orice articol, bineinteles in limita bunului simt, articol caruia poti sa ii atasezi oricate linkuri vrei. 
Il poti include in categoriile prestabilite sau iti poti crea categorii noi.

Destul de simplu, linkurile iti cresc numarul de vizitatori, pagerank-ul, etc. Articolele contin link-uri. Linkurile, mai ales cele bine facute, trimit alti vizitatori catre site-ul tau si ajuta la o mai rapida indexare a site-ului tau si o mai buna  pozitionare in google.

In plus site-ul tau va aparea pe pagina principala  in sectiunea blogroll.

Destul de simplu. Publici aici si ai numai de castigat.

Cu mai multe detalii vom veni pe parcurs in masura in care vor fi necesare

1 comentarii:

Sejur 24 spunea...

De ce alegeti insula Creta?
Insula greceasca Creta este o destinatie spectaculoasa a Greciei pentru care opteaza un numar mare de turisti din intreaga lume. Cele mai atragatoare plaje cu nisip alb, locatii secrete, golfuri si vestigii istorice, sunt numai cateva dintre elementele care reusesc sa incante vanatorii de vacante. Alegerea unui sejur Grecia este un proces dificil datorita numarului mare de destinatii spectaculoase, impanzite de miracole ale naturii. Fiind descrisa in antichitate de catre personalitati notabile precum Homer, Platon si Aristotel, insula Creta este una dintre cele mai bune alegeri ale turistilor care isi doresc sa se relaxeze pe malurile Marii Mediterane. Sejur 24, agentia de turism online, pune la dispozitia romanilor interesati de vacante in acest an, oferte sejur Creta la cele mai avantajoase preturi in insula Creta si nu numai.
Cei care admira imaginile paradisiace ale Cretei, insa nu cunosc adevarata valoare a acestei destinatii, ar trebui sa stie ca insula reprezinta o importanta locatie istorica, impartita in numeroase provincii, imbogatita cu vegetatie luxurianta, peisaje montane si vestigii impresionante. Cei care doresc sa aiba parte de un sejur Grecia in aceasta insula vor putea alege sa se bucure plajele fine, apele ultramarine, istoria si cultura oraselor precum Heraklion, Chania, Sitia, Aghion Nikolaos, Rhetymnon in nordul Cretei, sau Ierapetra, Mires, Timbaki, Paleochora in sudul insulei. Serile traditionale grecesti, petrecerile si festivalurile locale sunt diferite in aceasta zona fata de restul Greciei, datorita originilor culturale diferite si a obiceiurilor pastrate inca din antichitate.
Unul dintre cele mai populare orase, Chania, poate fi vizitat de catre toti turistii care aleg sa profite de oferte vacanta Grecia. Aici pot fi admirate numeroase atractii precum Gradina Botanica a Insulei Creta, Vechiul Port Venetian, plajele incredibile aflate la poalele stancilor, Muzeul Maritim al Cretei, siturile antice si descoperirile arheologice, etc. Astfel de mosteniri istorice au fost lasate in urma de catre generatiile antice in fiecare oras al insulei, motiv pentru care o singura vacanta nu este suficienta pentru explorarea tuturor obiectivelor turistice. Totusi, multi dintre turistii care aleg sa profite de oferte vacanta Grecia sunt fascinati in mod special de plajele fermecatoare ale litoralului grecesc. In insula Creta, plajele favorite ale turistilor din intreaga lume sunt Balos Beach, Elafonissi Beach, Vai Beach, Preveli Beach, Falassarna Beach, Matala, Rodakno, Istro si multe altele. Plajele izolate, golfurile inconjurate de verdeata si panoramele rare sunt principalele motive pentru care iubitorii de apa, mare, sporturi de apa si relaxare aleg aceasta destinatie superba din sudul Greciei.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Hostgator Coupon Code